Vineri, 23 Februarie 2018

Sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA condus pe ultimul drum cu onoruri militare la Buzău

Trecut în lumea celor drepţi fulgerător şi mult prea devreme, sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA a fost condus joi, 21 septembrie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar şi de camarazii săi care au ţinut să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine, de la un om de înaltă ţinută. Înmormântarea a avut loc la Buzău.

Eroul sublocotenent post-mortem Mădălin STOICA, camaradul, va rămâne veşnic în amintirea noastră, a militarilor, iar momentele grele ale despărţirii, nu vor fi niciodată uitate.                                                

Plecat parcă prea devreme dintre noi, în armata eroilor neamului, în aceeaşi ţinută impecabilă, pe care a iubit-o la fel de mult cum şi-a iubit meseria, sublocotenentul post-mortem Mădălin Stoica, a lăsat în sufletul camarazilor de la Buzău, un loc gol şi rece.

În aceste momente de adâncă durere, pentru familie, cuvintele sunt de prisos. Nici cele mai frumoase vorbe nu pot alina tristeţea din sufletele familiilor, colegilor şi prietenilor care au pierdut pe cineva drag.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citit 363 ori

D2I 18.10.2010

Adresa:

Unitatea Militară 02470, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, nr. 1, Buzău, cod poştal 120257

Email:

relatii.publice02470{at}forter.ro

Telefon:

0238725910 / 0238426521

Vremea

booked.net

Social Media